ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві сталася стрілянина в суші-барі, є постраждалі

Чоловіка з вогнепальним пораненням голови госпіталізовано. 

У Печерському районі Києва, на вулиці Євгена Коновальця, 44 (колишня Щорса) в одному із закладів японської кухні сталася стрілянина. За попередніми даними, чоловік дістав вогнепальне поранення голови, передає телеканал Еспресо.

Повідомляється, що правоохоронці не пускають відвідувачів до закладу, тому дізнатися причини конфлікту не є можливим. На місці працює слідчо-оперативна група. Постраждалого госпіталізували лікарі швидкої, зараз про його стан невідомо.

Водночас у поліції Києва повідомили, що в ході конфлікту в столичному ресторані поранили чоловіка. Потерпілий дістав вогнепальне поранення в голову, його забрала "швидка". Зловмисники з місця події зникли.

"О 19:37 на лінію 102 надійшла інформація про те, що в ресторані на вул. Євгена Коновальця в Печерському районі стався конфлікт між чотирма невідомими. У його розпал чоловік кавказької зовнішності дістав зброю та вистрілив. У результаті потерпілий дістав вогнепальне поранення в голову: його у важкому стані госпіталізували до медичного закладу. Зловмисники втекли", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що тепер правоохоронці спілкуються зі свідками й очевидцями. Оперативники розшукують підозрюваних. 

Нагадаємо, що 25 жовтня в Києві біля будівлі телеканалу "Еспресо" прогримів вибух, коли з нього виходили нардеп Ігор Мосійчук та директор Агентства моделювання ситуацій Віталій Бала. Вибухівку заклали в залишений мотоцикл. У результаті було поранено п'ятьох чоловік. Один з них,  охоронець Мосійчука, незабаром помер від поранень дорогою до лікарні, ще один, випадковий перехожий, помер у лікарні. Троє інших - Мосійчук, Бала, жінка, яка випадково опинилася на місці вибуху, - залишаються в лікарні. За фактом вибуху порушено кримінальну справу за ст. 258 КК "Терористичний акт".  

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram