ГоловнаСуспільствоВійна

Четверо військових загинули, троє поранені за добу на Донбасі

Група бійців підірвалася на вибуховому пристрої біля Новотошківського.

Четверо військових загинули, троє поранені за добу на Донбасі
Архив
Фото: Андрій Мамалига

19 липня близько 18:00 у районі селища Новотошківське Луганської області троє військових загинули, ще троє отримали поранення в результаті підриву на невідомому вибуховому пристрої. Ще одного військового застрелив снайпер близько полудня в Мар'їнці Донецької області.

Як повідомляє штаб АТО, впродовж учорашнього дня незаконні збройні формування 21 раз порушили перемир'я. Сили АТО 13 разів відкривали вогонь у відповідь.

Після 18:00 на Луганському напрямку ворог з озброєння БМП обстрілював позиції військових у Новозванівці. З гранатометів і великокаліберних кулеметів бойовики стріляли по українських захисниках в Новоолександрівці, а зі стрілецької зброї - по Станиці Луганській.

На Маріупольському напрямку під гранатометний вогонь потрапили опорні пункти біля Водяного і Гнутового. Крім того, по Гнутовому близько 20:00 противник бив із мінометів калібру 82 міліметра.

На Донецькому напрямку бандформування продовжили обстріли околиць Авдіївки з гранатометів і стрілецької зброї. Близько 23:00 бойовики застосовували міномет калібру 120 міліметрів по позиціях сил АТО в Пісках, а по Луганському працювала ворожа БМП.

Близько 19:00 ворог із великокаліберних кулеметів бив по житлових кварталах Мар'їнки, а о 22:00 вів вогонь з гранатометів по селищу Зайцеве.

Нагадаємо, 18 липня на Донбасі загинули двоє військових, четверо були поранені.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram