ГоловнаСуспільствоЖиття

Родичі розшукують глухоніму жінку, яка зникла в Луганську

Жінка опинилася на КПП бойовиків і більше її ніхто не бачив.

Родичі розшукують глухоніму жінку, яка зникла в Луганську

Мама розшукує зниклу в Луганську доньку 1978 року народження, інваліда дитинства по слуху Сурженко Людмилу Володимирівну. Як повідомляють, 13 липня 2017 року Людмила поверталася до Луганська, КПП на підконтрольній території пройшла, про що є відмітка в записах. Була затримана на КПП "Станично-Луганське" незаконними збройними формуваннями.

Людмила користується слуховим апаратом. За словами матері, в апараті сіли акумулятори, тому жінка "не могла розуміти, що від неї вимагають представники НЗФ, які контролюють блокпост". Востаннє її бачили на КПП, додому вона не прийшла.

Мама Людмили каже: люди, які проходили повз, бачили, що її доньку змусили все викладати з сумок, забрали телефон, тримали в спекотний полудень на сонці. Наступного дня жінка звернулася із запитами - всюди відмова.

Через добу телефон вийшов на зв'язок, але відповідала на смс очевидно не Людмила, стверджує мама. Їй смс не надходили, тільки на інші контакти. "Коли на один із номерів надійшло повідомлення, що вона на зв'язку, чоловік почав набирати Людмилу, але виклик скидали. Це повторилося багато разів, після чого прийшло повідомлення «пиши». Це начебто нормально для глухої людини з погано працюючим слуховим апаратом. Написали смс, що не могли до неї більш ніж добу додзвонитися, що сталося? У відповідь - тиша. Спілкування було грубо перервано, чого Людмила ніколи не робила", - говорить мама. Жінка припускає, що її донька потрапила в біду.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram