ГоловнаСуспільствоВійна

З початку доби на Донбасі поранено одного бійця АТО

Бойовики 15 разів порушили режим припинення вогню.

З початку доби на Донбасі поранено одного бійця АТО
Фото: Макс Левин

Бойовики продовжують порушувати домовленості про припинення вогню на Донбасі. З початку доби зафіксовано 15 обстрілів позицій українських військовослужбовців вздовж всієї лінії зіткнення, в результаті один боєць отримав поранення.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

По шість разів противник порушував перемир'я на Донецькому і Приморському напрямках, і тричі загарбники застосовували зброю на Луганщині.

На Приморському напрямку бойовики шість разів обстріляли позиції ЗСУ. Під вогнем гранатометів і стрілецької зброї опинилися опорні пункти бійців АТО в районі Павлополя, Гнутового та Лебединського. А поблизу Широкиного, крім піхотного озброєння, терористи застосовували 82-мм міномети.

На Донецькому напрямку також зафіксовано шість випадків порушення режиму тиші. На цій ділянці лінії зіткнення бойовики з боку північного передмістя Донецька били по позиціях сил АТО неподалік Авдіївки, Опитного, Пісків і Невельського. Тут також застосовували гранатомети різних модифікацій, великокаліберні кулемети, стрілецьку зброю та озброєння БМП.

На Луганському напрямку бойовики відкривали вогонь тричі. З гранатометів і великокаліберних кулеметів вони обстріляли бійців, які тримають оборону поблизу Старого Айдара, і двічі стріляли в районі селища Жовте.

Нагадаємо, 10 липня Рада національної безпеки і оборони розгляне законопроект про деокупацію непідконтрольних районів Донецької та Луганської областей.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram