ГоловнаСвіт

В Ізраїлі відкриється реабілітаційно-оздоровчий сімейний табір для українських вдів з дітьми, чоловіки яких загинули в АТО

Кожна зміна триватиме тиждень.

В Ізраїлі відкриється реабілітаційно-оздоровчий сімейний табір для українських вдів з дітьми, чоловіки яких загинули в АТО
Фото: Владислав Мусиенко

Громадська організація "Ізраїльські друзі України" проводить реабілітаційно-оздоровчий сімейний табір для українських вдів з дітьми, чоловіки яких загинули в АТО.

Про це LB.ua повідомили в Громадській організації "Ізраїльські друзі України".

"Війна в Україні триває вже четвертий рік. Вона принесла горе тисячам сімей: молоді жінки стали вдовами, а діти сиротами. Ці люди потребують допомоги для того, щоб повернутися до нормального життя. Звичайно, нічого не зможе заповнити втрату рідної людини, але зміна обстановки, відпочинок біля моря, екскурсії можуть додати яскравих барв їхньому життю", - йдеться в повідомленні.

У пілотному заїзді в Ізраїль прибудуть 4 групи по 4 сім'ї (всього 32 особи). Кожна зміна триватиме тиждень. Табір стартує в ніч з 10 на 11 липня, коли прилетить перша група. За цей час учасники відпочинуть біля моря, займатимуться з психологом, візьмуть участь у майстер-класах і побувають на екскурсіях по країні.

Проект реалізується громадською організацією "Ізраїльські друзі України" разом із партнерами: авіакомпанією "Міжнародні Авіалінії України", Посольством України в Державі Ізраїль, компаніями "Долина Груп", ГО "Ініціатива Е+", ГО "Солдатський привал" (Запоріжжя), БФ "Нація добра" (Харків), ГО "Велика ідея" (Ковель).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram