ГоловнаСуспільствоЖиття

Полторак відправив у Чугуїв комісію для перевірки умов військових 54-ї бригади

Також буде проведено службове розслідування.

Полторак відправив у Чугуїв комісію для перевірки умов військових 54-ї бригади

Міністр оборони Степан Полторак відправив на Чугуївський полігон комісію, щоб перевірити умови, в яких проживають бійці 54-ї бригади.

Про це міністр повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Ухвалив рішення відправити спеціальну комісію на Чугуївський полігон, де зараз розміщений особовий склад 54-ї бригади, для перевірки фактів неналежних побутових умов, в яких проживають бійці. Дав вказівку відповідальним посадовим особам у найкоротші терміни усунути всі недоліки", - написав Полторак.

Крім цього, за його словами, буде проведено службове розслідування за цими фактами.

"А всі посадові особи, чиї дії призвели до недбалості, будуть притягнуті до дисциплінарної відповідальності", - зазначив Полторак.

Раніше волонтери опублікували в соцмережах фотографії, що свідчать про неналежні умови. Зокрема, на знімках видно, що на полігоні встановлені умивальники без кранів.

Нагадаємо, в лютому Міноборони провело службову перевірку харчування військовослужбовців у Самборі Львівської області через те, що в їжі військовослужбовців виявили хробаків.

Раніше Полторак звільнив трьох військовослужбовців, відповідальних за погіршення забезпечення полігону "Десна" в Чернігівській області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram