ГоловнаСуспільствоПодії

У Житомирській області троє молодиків пограбували ювелірний магазин на 850 тис. гривень

Одного з грабіжників зупинили для перевірки в київському метро.

У Житомирській області троє молодиків пограбували ювелірний магазин на 850 тис. гривень
Фото: zt.npu.gov.ua

У Новоград-Волинському Житомирської області 4 квітня група невідомих осіб в масках, з битою і зброєю в руках, увірвалася в місцевий ювелірний магазин і винесли звідти коштовні прикраси на 850 тис. гривень.

Про це повідомили в прес-службі поліції Житомирської області.

Операція зловмисників тривала близько 10 хвилин, за які вони встигли несподівано увірватися в ювелірний магазин, залякати продавця, розбити вітрини і винести найцінніші золоті вироби.

19-річного жителя Звягеля Житомирської області поліція затримала 5 квітня в метрополітені Києва. Хлопець ніс габаритну сумку, яка здалася правоохоронцям підозрілою. Під час огляду в ній виявили золоті ювелірні вироби з цінниками. Під час перевірки хлопець зізнався у злочині. Як з'ясувалося, молодий чоловік мав намір здати в столичному ломбарді награбоване.

Двох його спільників-однолітків, які також виявилися звягельчанами, поліцейські затримали вже в райцентрі. Хлопці в розбої зізналися і пояснили його банальним бажанням розбагатіти.

До злочину молодики готувалися кілька місяців. Безпосередньо в день скоєння переодяглися в під'їзді найближчого будинку, а потім, після нападу, спалили всі речі, сподіваючись тим самим знищити докази своєї причетності. За чинним законодавством їм може загрожувати від 8 до 15 років позбавлення волі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram