ГоловнаСуспільствоВійна

За добу в зоні АТО поранено чотирьох військовослужбовців (оновлено)

Бойовики 29 разів порушили домовленості про припинення вогню.

За добу в зоні АТО поранено чотирьох військовослужбовців (оновлено)
Фото: Иван Боберский

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі поранено двох військовослужбовців.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

Незважаючи на досягнуті домовленості, російсько-терористичні підрозділи не дотримуються режиму тиші і продовжують провокаційні обстріли позицій ЗСУ. За добу зафіксовано 29 обстрілів.

Найбільшу вогневу активність противник виявляв на Маріупольському напрямку. З мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів терористи вели вогонь по позиціях ЗСУ в районі Красногорівки. По опорних пунктах поблизу Павлополя і Водяного - з гранатометів і великокаліберних кулеметів. Захисників Маринки обстрілювали з гранатометів і стрілецької зброї. Поблизу Новотроїцького, Красногорівки і Водяного активно діяли снайпери.

На Донецькому напрямку найбільшу кількість обстрілів зафіксували в Авдіївці, захисників якої ворог неодноразово накривав вогнем мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів. Захисників Зайцевого і Пісків обстрілювали з кулеметів і стрілецької зброї, також тут працювали снайпери.

На Луганському напрямку з мінометів калібру 120 мм бойовики обстріляли позиції ЗСУ поблизу Сизого, а зі станкових протитанкових гранатометів біля Новоолександрівки.

"Не дивлячись на збройні провокації, українські військовослужбовці суворо дотримувалися режиму тиші і вогонь у відповідь не відкривали", - зазначають у штабі.

Оновлення. За минулу добу в зоні АТО поранено чотирьох бійців. Про це повідомив на брифінгу речник Міністерства оборони Олександр Мотузяник.

"За минулу добу в результаті бойових дій двоє українських військових отримали поранення під Авдіївкою, двох поранено в результаті підриву на вибуховому пристрої", - уточнив він.

Нагадаємо, в середу в результаті мінометного обстрілу бойовиками Авдіївки поранення отримав місцевий житель.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram