ГоловнаСуспільствоПодії

У центрі Маріуполя вибухнув автомобіль, загинув полковник СБУ (оновлено)

Поліція розглядає версію теракту.

У центральному районі Маріуполя вибухнув автомобіль, водій якого загинув на місці.

Про це повідомляють на сайті поліції Донецької області.

Вибух прогримів о 08:35 на перетині проспекту Металургів і вулиці Кафайської. На місці працює поліція і рятувальна служба.

Як розповіли правоохоронці, в машині в момент вибуху перебував один чоловік. Встановлено, що загиблий є співробітником правоохоронних органів.

Фото: dn.npu.gov.ua

На місці події працюють керівники обласного головкому поліції, слідчо-оперативна група, співробітники ДСНС, вибухотехніки та експерти-криміналісти.

Поліцейські оточили район. Причини вибуху встановлюють, проводиться перевірка.

Фото: dn.npu.gov.ua

Як повідомив голова обласного управління Нацполіції В'ячеслав Аброськін, одна з версій вибуху - теракт, організований диверсантами "ДНР".

"Одна з версій вибуху - теракт, організований диверсійно-розвідувальною групою терористів "ДНР". У Маріуполі і на всій території Донецької області посилюється несення служби поліцейськими підрозділами", - написав він у Фейсбуці.

Оновлення. У результаті вибуху загинув співробітник Служби безпеки - полковник Олександр Хараберюш, повідомляють на сайті СБУ.

У загиблого залишилися двоє дітей, молодшій доньці - два роки.

"СБУ зробить усе, щоб знайти і покарати винних. Борги ми повертаємо швидко... Сім'я нашого співробітника отримає від Служби повну підтримку. Ми не залишаємо своїх у біді", - заявив керівник спецслужби Василь Грицак.

Нагадаємо, раніше в Покровському районі Донецької області від вибуху невідомого пристрою загинув чоловік.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram