ГоловнаСуспільствоЖиття

Не загубіть "112 Україна" в мережі каналів Новости компаний

Супутник Amos-2, який забезпечував мовлення каналів, буде знято з орбіти. І тепер подальша можливість перегляду телеканалів, серед яких "112 Україна" передусім, - у руках самих глядачів.

Не загубіть "112 Україна" в мережі каналів

"Супутник "Амос-2" після тривалої і бездоганної служби сягнув того моменту, коли ми змушені зняти його з орбіти", - зазначає старший віце-президент з продажу Spacecom Джейкоб Керет.

Директор телеканалу "112 Україна" Юрій Будяк також коментує ситуацію: "Найближчим часом трансляція каналу за старими параметрами буде припинена. І дуже важливо, щоб всі, хто дивиться нас через супутник, встигли поміняти налаштування прийому каналу. Зараз ми максимально інформуємо наших глядачів про те, як це зробити, в які терміни. Наш глядач - це головне, і ми хочемо, щоб перехід на новий супутник був для нього максимально комфортним".

Вже з 1 квітня сигнал з супутника Amos-2 буде недоступним. Щоб і далі дивитися канали через супутник, глядачі повинні максимально оперативно переналаштувати свої ТВ-тюнери на Amos-3. Як це швидко зробити, можна дізнатися з відео.

Тепер технічні параметри для прийому сигналу "112 Україна" такі:

- супутникова ретранслятор: AMOS-3;

- Орбітальна позиція - 4 ° зх.дв.

- формат передачі: MPEG-2;

- модуляція: DVB-S;

- частота: 11, 140 МГц;

- поляризація: H (горизонтальна);

- швидкість цифрового потоку: 30,000 мегасимволів за секунду;

- FEC - 3/4.

Зазначаємо, що в разі проблем з трансляцією телеканалу можна зателефонувати в call-центр "112 Україна" (044) 389 5 112. Трансляцію телеканалу також дивиться на сайті 112.ua і на youtube.com.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram