ГоловнаСуспільствоВійна

За добу на Донбасі загинули двоє військових, двоє отримали поранення

Обстановка в зоні АТО залишається напруженою, але контрольованою, - штаб.

За добу на Донбасі загинули двоє військових, двоє отримали поранення
Фото: Макс Левин

За минулу добу російсько-окупаційні війська 78 разів обстріляли позиції українських військовослужбовців в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі. Двоє бійців загинули, ще двоє отримали поранення.

Про це повідомляє прес-центр АТО в Фейсбуці.

Відзначається, що обстановка в зоні АТО залишається напруженою, але контрольованою Збройними Силами України.

На Донецькому напрямку під вогнем артилерійських систем калібру 152 мм опинилися позиції ЗСУ в районі Зайцевого. Міномети калібру 120 мм терористи застосовували поблизу Майорська, Авдіївки, Верхньоторецького, а з мінометів калібру 82 мм - вели вогонь по позиціях під Авдіївкою, Троїцьким, шахтою Бутівка, Верхньоторецьким, Новоселівкою Другою. Також біля Авдіївки, Пісків, Невельського і Луганського застосовували гранатомети різних систем і великокаліберні кулемети, а по позиціях біля шахти Бутівка били з танка.

На Маріупольському напрямку позиції військових в Широкиному і Водяному бойовики обстрілювали з мінометів калібру 120 мм і 82 мм. З гранатометів і кулеметів терористи вели вогонь по укріплених пунктах поблизу Водяного, Гнутового, Широкиного і Талаківки. Морських піхотинців під Водяним також обстрілював снайпер.

На Луганському напрямку, неподалік Новозванівки, бойовики відкривали вогонь з мінометів калібру 82 мм, гранатометів і кулеметів.

Нагадаємо, в п'ятницю бойовики 48 разів обстріляли сили АТО на Донбасі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram