ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві "радник міністра інфраструктури" п'яним потрапив у ДТП і спробував утекти

Міністр заявив, що Роман Булах ніколи не був його радником.

У Києві в неділю чоловік у стані алкогольного сп'яніння потрапив в автомобільну аварію й утік з місця події. Він назвався радником міністра інфраструктури.

Про це повідомляє фейсбук-спільнота "Київ оперативний".

"На лінію 102 надійшло звернення, що на М. Тимошенка, 19 водій автомобіля Mazda скоїв ДТП і втік з місця. Орієнтування передали всім патрулям Оболоні і вже через кілька хвилин на Героїв Дніпра, 1 автомобіль затримали. Водій в сильному алкогольному сп'янінні. Погрожує: "Та ви знаєте, хто я? Я радник міністра Міністерства інфраструктури України..." - йдеться в повідомленні.

Порушником виявився Роман Булах. Повідомляють, що на місце події приїхала його мама і намагалася "повирішувати".

Міністр інфраструктури Володимир Омелян повідомив у коментарі, що чоловік, який у нетверезому стані скоїв ДТП і назвався "радником міністра інфраструктури", насправді є співробітником ДП, що обслуговує системи відеоспостереження будівлі, де розміщене Мінінфраструктури.

"Роман Булах ніколи не був моїм радником. Це співробітник державного підприємства "Укрсервіс", яке відповідає за обслуговування систем відеоспостереження будівлі, де розміщено низку держструктур, у т.ч. Мінінфраструктури", - зазначив Омелян у коментарях.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram