ГоловнаСуспільствоВійна

Ремонтники не змогли розпочати роботи на ЛЕП в Авдіївці

Електрикам не були надані гарантії безпеки.

Ремонтники не змогли розпочати роботи на ЛЕП в Авдіївці
Фото: mvs.gov.ua

Ремонтні роботи на пошкодженій в результаті обстрілу лінії електропередачі, яка живить Авдіївку, коксохімічний завод і Донецьку фільтрувальну станцію, не вдалося розпочати через відсутність гарантій безпеки.

Про це йдеться в твіттері Міністерства з питань тимчасово окупованих територій і переселенців.

"За інформацією Донецькобленерго, енергетикам вдалося здійснити лише візуальний огляд пошкоджень, наявних з обох сторін лінії зіткнення. В зв'язку з неотриманням гарантій безпеки відновлювальні роботи енергетиками не проводилися, повторна заявка в СЦКК буде завтра", - заявили у відомстві.

Нагадаємо, 11 березня в результаті обстрілу Авдіївка була знеструмлена. Також без електрики залишилися Авдіївський коксохімічний завод, що дає тепло в місто, і Донецька фільтрувальна станція, яка забезпечує водою.

За останній час Авдіївка кілька разів залишалася без світла через обстріли. Попередній був 5 березня, коли близько 17:00 в результаті бойових дій була перебита високовольтна лінія електропередачі 110 кВ поблизу Авдіївки, що призвело до припинення електропостачання міста і Донецької фільтрувальної станції. Увімкнути світло в Авдіївці вдалося 7 березня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram