ГоловнаСуспільствоЖиття

У Куп'янську не дали встановити "редут" для блокади залізниці

На мітинг проти намірів блокувальників вийшли близько 500 жителів міста.

Активісти залізничної блокади близько 14:00 у неділю встановили намет з пунктом спостереження біля залізниці Куп'янськ-Сортувальний у Харківській області, щоб здійснювати відстеження і блокування потягів з вугіллям, які прямують з території РФ.

На місце події виїхало керівництво ГУНП, Куп'янського відділу поліції й особовий склад з близько 100 осіб, повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області.

Фото: hk.npu.gov.ua

Під час переговорів, проведених керівництвом правоохоронних органів, органів державної влади та місцевого самоврядування, представників "Укрзалізниці" з радикально налаштованими громадянами, була досягнута домовленість про припинення подальших спроб блокування руху залізничного транспорту.

Фото: hk.npu.gov.ua

Блокувальники були змушені покинути територію, вони згорнули намет і в супроводі співробітників поліції поїхали.

Під час зазначеної акції порушень громадського порядку, графіка руху поїздів допущено не було. Зброї не виявлено, зазначають у поліції.

Фото: hk.npu.gov.ua

У той самий час на мітинг проти намірів блокувальників вийшли близько 500 жителів Куп'янська: залізничники, представники громадськості, депутати місцевих рад, ветерани АТО.

Напередодні в Краматорську учасники віча закликали врегулювати ситуацію навколо блокади.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram