ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики зірвали ремонтні роботи на Донецькій фільтрувальній станції, - штаб АТО

Знову збили безпілотник спостерігачів ОБСЄ.

Бойовики зірвали ремонтні роботи на Донецькій фільтрувальній станції, - штаб АТО
Фото: mil.gov.ua

Відновлювальні роботи на Донецькій фільтрувальній станції припинено через обстріл бойовиків.

Про це повідомляє прес-центр штабу антитерористичної операції в Фейсбуці.

"Незаконні збройні формування ОРДО зірвали відновлювальні роботи на Донецькій фільтрувальній станції... У цей час роботи призупинено, триває розслідування. У разі встановлення режиму тиші в районі проведення робіт у другій половині дня буде здійснено наступну спробу для відновлення роботи станції", - йдеться в повідомленні.

Відзначають також, що для обстеження пошкоджень над ДФС було запущено безпілотник спеціальної моніторингової місії ОБСЄ, який збили під час обстрілу.

"Режим припинення вогню з боку української сторони дотримувався абсолютно, але о 08:46 безпілотний літальний апарат СММ було втрачено в результаті обстрілу з боку незаконних збройних формувань ОРДО", - йдеться в повідомленні.

У штабі також відзначили, що це вже другий за тиждень випадок агресивних дій бойовиків стосовно представників СММ ОБСЄ, які здійснювали запуски БПЛА.

Нагадаємо, 24 лютого ДФС зупинила роботу через пошкодження хлоропроводу в результаті обстрілу з боку бойовиків. 26 лютого Контактна група домовилася про допуск рембригад на станцію. При цьому, ремонтникам не вдається розпочати роботи через безперервні обстріли.

2 березня повідомляли, що саперам вдалося розмінувати станцію.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram