ГоловнаСуспільствоВійна

За добу в зоні АТО один військовий загинув, 22 отримали поранення і травми

Число обстрілів з боку бойовиків зросло до 116.

За добу в зоні АТО один військовий загинув, 22 отримали поранення і травми
Фото: Макс Левін

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі бойовики 116 разів обстріляли позиції військових на всіх напрямках.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

У результаті один боєць загинув, 15 отримали поранення і семеро - травми.

На Маріупольському напрямку з РСЗВ БМ-21 "Град" бойовики вели вогонь в напрямку позицій ЗСУ в районі Водяного. У районі Гнутового стріляли з танка, з мінометів обстріляли Красногорівку, Новотроїцьке, Водяне та Гнутове. З гранатометів і стрілецької зброї били по Широкиному, Старогнатівці, Лебединському, Мар'їнці, Талаківці. По Широкиному, Лебединському і Мар'їнці також стріляв снайпер. По Новогригорівці і Гнутовому - БМП противника.

На Луганському напрямку під обстріли 152-міліметрової артилерії потрапили Новозванівка і Лисичанськ. З мінометів різних калібрів обстрілювали Новоолександрівку, Новотошківське Новозванівку, Катеринівку, Кримське і Малинове.

На Донецькому напрямку бойовики використовували під час обстрілу танк, 120- і 82-міліметрові міномети під час обстрілу Авдіївки, Новолуганського, Зайцевого, Пісків і шахти Бутівка. З гранатометів били по Опитному, Пісках і Кам'янці. З озброєння БМП обстрілювали Луганське, а зі стрілецької зброї - Майорськ і Невельське. По Кам'янці, Новотроїцькому та Новгородському вогонь вів снайпер, а з зенітних установок обстрілювали Троїцьке і Авдіївку.

Нагадаємо, у четвер президент Петро Порошенко обговорив ситуацію в зоні АТО з головою МЗС Німеччини Зігмаром Гарбріелем і заявив про необхідність нових "санкцій інструментів" проти РФ з боку Євросоюзу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram