ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики обстріляли Авдіївку з танків (оновлено)

На щастя, ніхто з мирних жителів не постраждав.

Бойовики обстріляли Авдіївку з танків (оновлено)
Фото: Макс Требухов

Бойовики обстріляли населений пункт Авдіївка Донецької області з танків.

Про це повідомляє прес-центр антитерористичної операції у Фейсбуці.

"Кілька хвилин тому російсько-окупаційні війська знову завдали вогневого удару по житловому сектору міста Авдіївка. Станом на 16:40 зафіксовано щонайменше п'ять влучень на території міста. За попередніми даними, місто обстріляли з танків. Достовірно відомо про влучення в багатоповерховий будинок за адресою: Гагаріна, будинки 1 і 8", - йдеться в повідомленні.

"З огляду на те, що обстріл досі триває, уточненої інформації про жертв обстрілу і характер руйнувань немає", - додали у штабі.

Глава Донецької ВЦА Павло Жебрівський уточнив, що один із снарядів потрапив у дерево біля будинку на вулиці Менделєєва. В результаті осколками вибило вікна в трьох під'їздах будинку.

"На щастя, нікого з мешканців не зачепило", - написав він.

Оновлення. У штабі АТО повідомили про 20 пострілів з боку бойовиків у бік міста і не менш ніж шість влучань снарядами танкової гармати у житлові будинки та об'єкти інфраструктури міста.

"Повністю зруйновано кілька будинків місцевих жителів. На щастя, ніхто з мирних жителів не постраждав", - йдеться у повідомленні штабу у Фейсбуці.

Опубліковано також фото руйнувань.

Нагадаємо, за час ескалації бойових дій в Авдіївці Петро Порошенко провів дві телефонні розмови з президентом РФ Володимиром Путіним.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram