ГоловнаСуспільствоЖиття

Суд забрав у сина Пшонки 15 тис. га мисливських угідь під Фастовом

Суд також визнав недійсним договір про умови ведення цього господарства.

Суд забрав у сина Пшонки 15 тис. га мисливських угідь під Фастовом
Фото: www.facebook.com/ecokilldozer

Апеляційний суд залишив чинним рішення суду першої інстанції, який постановив повернути державі більш ніж 15 тис. га, мисливських угідь, що були незаконно надані в користування синові колишнього генерального прокурора Віктора Пшонки Артема.

Про це повідомляють на сайті прокуратури.

"Завдяки послідовній та обґрунтованій позиції прокуратури Київської області в апеляційній інстанції залишено без змін рішення суду першої інстанції, яким задоволено позов Фастівського міжрайонного прокурора та визнано незаконним рішення Київської обласної ради про надання товариству в користування мисливських угідь площею понад 15,3 тис. га на території Фастівського району", - йдеться в повідомленні.

Суд також визнав недійсним договір про умови ведення цього господарства і зобов'язав відповідача повернути державі зазначені мисливські угіддя, якими користувалося ТОВ "Укрмістобудпроект".

Ця компанія пов'язана з сином екс-генпрокурора. Землю придбали з грубими порушеннями законодавства і припинення права їх попереднього користувача - держпідприємства Фастівський лісгосп.

Нагадаємо, колишній народний депутат від Партії регіонів Артем Пшонка в Україні оголошений у розшук.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram