ГоловнаСуспільствоЖиття

Унікальна комплектація Forester до подвійного ювілею: 100-річчя корпорації FHI і 20-річчя моделі Новости компаний

Унікальна комплектація Forester до подвійного ювілею: 100-річчя корпорації FHI і 20-річчя моделі

УНIКАЛЬНА КОМПЛЕКТАЦIЯ FORESTER ДО ПОДВIЙНОГО ЮВIЛЕЮ: 100-РIЧЧЯ КОРПОРАЦII FHI I 20-РIЧЧЯ МОДЕЛI

До 100-річчя з дня заснування корпорації Fuji Heavy Industries і 20-річчя моделі Forester офіційний імпортер Subaru «Субару Україна» розробив спільно із заводом виробником, виключно для ринку України, нову комплектацію Forester із дволітровим двигуном. Кількість автомобілів ювілейної серії обмежена.

Пропозиція розрахована на справжніх шанувальників японських автомобілів Subaru, любителів драйву та дорожніх пригод. Саме для таких мандрівників на базі авіаційних технологій інженери Subaru ось вже 20 років конструюють Forester — свій повнопривідний бестселер. Нова спеціальна комплектація «ВВ» має класичний зовнішній вигляд Форестера, а також дволітровий опозитний двигун 2.0i-L та багато додаткових опцій.

Автомобіль цієї комплектації вийшов дуже комфортним за рахунок продуманих деталей: водія порадує підігрів керма і передніх сидінь, управління аудіосистемою та круїз-контролем на кермі, багатофункціональний кольоровий дисплей з діагоналлю 6,2 дюйма. Морозної зими незамінимі обігрів зовнішніх дзеркал і зони щіток лобового скла, обігрів заднього скла з таймером. Скло з УФ-захистом вбереже від шкідливого сонячного випромінювання влітку. Пасажири оцінять підігрів задніх сидінь та двозонний клімат-контроль. А такі опції, як електропривід дверей багажного відділення і задні сидіння, які складаються одним натисканням, знадобляться в будь-якій подорожі.

Відчуття захищеності під час їзди дарує комплекс фірмових систем безпеки. В нього входять: система курсової стійкості VDC, механізм утримання автомобіля на схилі Hill Start Assist, 4-сенсорна / 4-канальна система ABS з електронною системою розподілу, система допомоги в гальмуванні, адаптивні фари головного світла, камера заднього виду, система допомоги при спуску і фірмова система X-Mode.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram