ГоловнаСуспільствоВійна

За добу в зоні АТО троє бійців загинули, 10 отримали поранення (оновлено)

Бойовики 66 разів обстріляли позиції українських військових.

За добу в зоні АТО троє бійців загинули, 10 отримали поранення (оновлено)
Фото: пресс-служба президента

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі бойовики 66 разів обстріляли позиції українських військових на всіх напрямках. У результаті троє бійців загинули і 10 отримали поранення.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

На Донецькому напрямку з мінометів різних калібрів бойовики обстрілювали Авдіївку, Кам'янку, Піски, Зайцеве і Верхньоторецьке. З гранатометів і стрілецької зброї - Кам'янку, Зайцеве, Авдіївку, Піски. По Зайцевому також вогонь вів снайпер. По позиціях у районі Авдіївки стріляв танк.

На Луганському напрямку зі 120- і 82-міліметрових мінометів терористи обстріляли Кримське. З гранатометів і стрілецької зброї - Лобачеве, Новозванівку, Станицю Луганську і Новоолександрівку.

На Маріупольському напрямку зі 120- і з 82-міліметрових мінометів обстрілювали Широкине і Павлопіль, а з гранатометів і стрілецької зброї - Мар'їнку, Новотроїцьке, Новоселівку, Водяне, Лебединське, Широкине, Павлопіль, Гнутове. По Широкиному також вели вогонь БТР і БМП бойовиків. З протитанкових ракетних комплексів обстріляли Богданівку.

Оновлення. Речник Міністерства оборони з питань АТО Олександр Мотузяник уточнив на брифінгу, що всі бійці загинули на Донецькому напрямку - в Зайцевому, Авдіївці та Водяному.

"За минулу добу в результаті бойових дій, на жаль, ми зазнали втрат. Загинули троє військовослужбовців ЗСУ, ще 10 наших бійців отримали поранення. Зокрема, по одному військовослужбовцю загинули в Зайцевому, Авдіївці та Водяному. По одному військовослужбовцю було поранено в Зайцевому, Пісках, Водяному та Лебединському. Решта були поранені в Авдіївці", - повідомив Мотузяник.

Нагадаємо, увечері 16 лютого бойовики з артилерії обстріляли житловий сектор Авдіївки. У результаті загинув мирний житель.

15 лютого Тристороння контактна група в Мінську домовилася про відведення важкого озброєння на Донбасі до 20 лютого.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram