ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 27 разів обстріляли сили АТО на Донбасі

Терористи не припиняють обстріли на всіх напрямках.

Бойовики 27 разів обстріляли сили АТО на Донбасі
Фото: Макс Левин

З початку доби бойовики 27 разів застосували зброю проти бійців антитерористичної операції на Донбасі.

Про це повідомляє прес-центр АТО в Фейсбуці.

На Луганському напрямку доба почалася з масованого артилерійського удару по Кримському, тут ворог випустив понад 50 снарядів 122 мм калібру. Золоте противник обстрілював з кулеметів, а в Новозванівці відкривав вогонь з гранатометів і стрілецької зброї.

На Маріупольському напрямку найчастіше режим припинення вогню порушувався в Красногорівці, де противник бив по наших опорних пунктах з 120 і 82 мм мінометів. Крім цього, під щільний вогонь мінометів калібру 120 мм потрапили наші бійці в Тарамчуку, Широкиному та Лебединському. У Водяному терористи використовували міномети калібру 82 мм, а в Березовому - автоматичні станкові гранатомети.

У другій половині дня провокації із застосуванням стрілецької зброї тривали в Широкиному і Мар'їнці, де також було зафіксовано снайперський вогонь.

На Донецькому напрямку тривають мінометні обстріли позицій військових в Авдіївці, Зайцевому та Пісках. Поблизу Луганського бойовики відкривали вогонь з ручних протитанкових гранатометів, до того ж на цій ділянці Світлодарської дуги застосовувалися бойові машини піхоти.

Нагадаємо, на переговорах Тристоронньої контактної групи щодо врегулювання конфлікту на Донбасі Україна наполягає на повному припиненні вогню в зоні АТО на 1 вересня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram