ГоловнаСуспільствоПодії

У Тернополі нігерієць покусав поліцейського

Перед цим нелегал із Нігерії розбив голову руандійцеві.

У Тернополі нігерієць покусав поліцейського
Фото: Пресс-служба Нацполиции

У Тернополі громадянин Нігерії спробував утекти від поліцейських, а під час затримання вкусив одного з них.

Як інформує прес-служба ГУНП у Тернопільській області, повідомлення про те, що в квартирі багатоповерхівки по вулиці Тролейбусній сталася бійка надійшло вранці 7 серпня. Коли поліцейські прибули на місце події, то виявили в квартирі громадянина Руанди з очевидними ознаками ушкоджень голови. Як виявилося під час обстеження, він отримав закриту черепно-мозкову травму, струс мозку і забій тімені.

Потерпілий повідомив, що його травмував громадянин Нігерії, який перед приїздом поліцейських покинув квартиру.

Правоохоронці знайшли чоловіка. Помітивши патрульних, громадянин Нігерії спробував утекти, поводився неадекватно й агресивно. При спробі надіти наручники, зловмисник вкусив поліцейського.

Під час слідчих дій встановлено, що затриманий - громадянин Нігерії, шість років перебуває на території України незаконно.

Іноземцеві повідомили про підозру в порушенні ч. 2 ст. 345 КК - умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків. Чоловікові загрожує обмеження волі на термін до п'яти років або позбавлення волі на той самий термін.

Нагадаємо, в липні в Києві вуличний злодій розбився на смерть об асфальт при спробі втечі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram