ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві, втративши управління, мотоцикліст влетів у легковий автомобіль

Лобове зіткнення завершилося госпіталізацією водія мотоцикла.

У неділю, 5 червня, в Києві на Голосіївському проспекті в результаті зіткнення мотоцикла Honda CBR600 і автомобіля Chevrolet Aveo постраждав мотоцикліст.

Як повідомляє кореспондент LB.ua, мотоцикл їхав у напрямку проспекту Глушкова, коли на нерівностях дороги його почало кидати в сторони, а далі викинуло на смугу зустрічного руху, де він протаранив зустрічний Chevrolet.

Після зіткнення мотоцикліста відкинуло під мікроавтобус Volkswagen Transporter. Водій мікроавтобуса розповів, що коли побачив, що на нього летить мотоцикліст, одразу ж зупинився, інакше просто переїхав би його.

Прибулі медики "швидкої допомоги" госпіталізували мотоцикліста з підозрою на перелом кісток ноги. Від смертельних травм його вберегло захисне екіпірування.

Жінка-водій Aveo отримала забої пальців руки, але від госпіталізації відмовилася. Разом із нею їхали двоє її дорослих синів, яким допомога медиків не знадобилася.

Нагадаємо, 4 червня у Василькові Київської області водій ВАЗ на великій швидкості протаранив білборд, виїхав на узбіччя і збив насмерть двох дівчаток 10-12 років, які стояли з велосипедом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram