ГоловнаСуспільствоВійна

Військові нарахували 35 обстрілів у неділю

Найбільше стріляли на Маріупольському напрямі.

У неділю, 5 червня, бойовики "ДНР" і "ЛНР" 35 разів обстріляли позиції українських військових на Донбасі.

Найбільше стріляли на Маріупольському напрямі, йдеться в ранковому зведенні штабу АТО. Біля Павлополя і Красногорівки бойовики вели вогонь із мінометів. Зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів і гранатометів різних систем стріляли в районі Мар'їнки, Красногорівки, Новотроїцького, Широкиного і Лебединського.

На Донецькому напрямку зафіксовано 13 обстрілів. Стріляли, в тому числі з мінометів, біля Авдіївки, Опитного, Пісків, Майорська, Миронівського, Луганського і Шахти "Бутівка". Біля Яснобродівки бойовики використовували самохідну артилерійську установку, випустивши 40 снарядів.

Близько 21:30 диверсійна група "ДНР" у складі до 10 осіб спробувала пройти вздовж залізничної колії поблизу станції "Майорськ", але натрапила на спостережний пункт і під вогнем відступила назад.

На Луганському напрямку бойовики обстріляли позиції біля Станиці Луганської і Новозванівки, де вони використовували зенітну установку ЗУ-23-2.

Нагадаємо, що в суботу в результаті бойових дій на Донбасі жоден український військовослужбовець не загинув, проте семеро отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram