ГоловнаСуспільствоЖиття

Суд відклав розгляд апеляції у справі "мажора", який скоїв смертельну ДТП у Києві

4 лютого розглянуть скаргу, подану прокурором, і скаргу підозрюваного

Суд відклав розгляд апеляції у справі "мажора", який скоїв смертельну ДТП у Києві
Фото: Макс Левин

Апеляційний суд Києва відклав розгляд скарги прокуратури Києва на рішення Шевченківського райсуду столиці у справі Станіслава Толстошеєва, підозрюваного у скоєнні смертельної ДТП біля станції метро "Лівобережна".

Про це інформує прес-служба Апеляційного суду Києва.

"У зв'язку з необхідністю ознайомлення з запереченням на апеляційну скаргу прокурора та доповненнями, прикладеними до апеляційної скарги підозрюваного Толстошеєва С. А., що надійшли від захисника Аліфанова О. О. безпосередньо перед початком судового засідання, вислухавши думку прокурора, сторони захисту і підозрюваного Толстошеєв С. А., колегія суддів постановила відкласти розгляд апеляційної скарги, поданої прокурором, та апеляційної скарги підозрюваного Толстошеєва С. А., до 15:00 4 лютого 2016 року", - сказано в повідомленні прес-служби.

Як повідомлялося, 19 січня прокуратура міста Києва подала до Апеляційного суду Києва апеляційну скаргу на постанову Шевченківського райсуду столиці, який обрав для 22-річного водія, підозрюваного у смертельній ДТП біля станції метро "Лівобережна", запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 137,8 тис. грн. Суму застави для "мажора" просили збільшити до 5 млн грн.

Нагадаємо, 9 січня Толстошеєв на білому "Мерседесі" в'їхав у фасад стоматологічної клініки біля метро "Лівобережна" в Києві і збив насмерть 62-річну жінку. За словами свідків, водій перебував у стані алкогольного сп'яніння. Сам 21-річний син бізнесмена з Дружківки (Донецька область) стверджує, що у нього стався напад епілепсії.

15 січня Шевченківський райсуд столиці обрав для Толстошеєва запобіжний захід у вигляді утримання під вартою до 13 лютого 2016 року з внесенням застави у розмірі 137,8 тис. гривень. Пізніше прокуратура зажадала збільшити заставу до 1 млн гривень.

18 січня адвокати Станіслава Толстошеєва повідомили про внесення за нього застави у розмірі 137,8 тис. гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram