ГоловнаСуспільствоЖиття

Будинок Януковича на Оболоні виставили на продаж

Котедж екс-президента хочуть купити за 29 млн гривень

Маєток колишнього президента України Віктора Януковича на Оболонській набережній виставлено на продаж за $1,3 млн (28,96 млн грн).

Про це повідомляє ABCnews.

За словами рієлтора, будинок продається без ремонту і потребує значних капіталовкладень. Проте, за її словами, вже є потенційний покупець.

"Ми зараз показів жодних не робимо, у нас є вже покупець", - сказала вона.

Оголошення про продаж котеджу з'явилося у відкритому доступі ще на початку червня. У ньому йшлося, що площа триповерхового будинку - 1200 кв. м, площа ділянки - 8 соток. "Будинок високого рангу... Розташований у престижній частині Оболонського району і є складовою частиною елітного містечка, доступ на територію якого можливий лише мешканцям або гостям", - сказано в оголошенні.

Об'єкт складається з ділянки з двома будівлями: житловий будинок і будинок для охорони та обслуговуючого персоналу. На території об'єкта передбачено паркувальні місця, внутрішній дворик, а також прямий вихід на Оболонську набережну і до гольф-клубу.

Нагадаємо, у січні цього року будинок переоформили на нового власника. На Оболонській набережній Януковичу також належить квартира в будинку 15/5. У ній Янукович офіційно був прописаний ще до обрання президентом. Після того, як він переїхав у Межигір'я, будинки утримувати за кошти "Танталіту". Після втечі Януковича квартиру опломбувала прокуратура.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram