ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві отруїлися п'ятеро поляків

Поляки проживали в готелі Radisson Blu Hotel на Подолі.

У Києві отруїлися п'ятеро поляків
Фото: www.rusnovosti.ru

П'ятьох громадян Польщі шпиталізовано в інфекційні відділення лікарень Києва.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Державної санітарно-епідеміологічної служби в Києві.

"У Києві зареєстровано спалах гострої кишкові інфекції серед громадян Польщі, які тимчасово проживали в готелі "Редіссон" на Подолі, в результаті якого постраждали 5 чоловік. Усіх хворих госпіталізували в інфекційні відділення лікарень Києва, в тому числі троє людей у Київську міську клінічну лікарню №9, двоє - в Олександрівську міську клінічну лікарню з попереднім діагнозом "гострий гастроентероколіт". Станом на 26 серпня в стаціонарі залишалося троє постраждалих. Медична допомога надається в необхідному обсязі", - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, при проведенні епідрозслідування встановлено, що постраждалі харчувалися: сніданок - кафе готелю "Редіссон" ТОВ "Беон Плюс", обід і вечеря - ресторан "Мітла", вул. Прорізна, 21. Також обідали в кафе ТОВ "ВАТМІР-1", вул. Волоська, 8/5. Заключний банкет відбувся в ресторані готелю "Україна", вул. Інститутська, 1.

"Для встановлення причин виникнення спалаху та її ліквідації працівниками Держсанепідслужби проведено санітарно-епідеміологічне обстеження кафе готелю "Редіссон" ТОВ "Беон Плюс". Для лабораторних досліджень відібрано 3 зразки кулінарних виробів, 60 санітарно-гігієнічних змивів з об'єктів навколишнього середовища, обстежено 29 працівників кафе. Обстеження інших установ, де харчувалися постраждалі, і лабораторні дослідження тривають", - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на весіллі у Житомирській області отруїлися 68 осіб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram