ГоловнаСуспільствоПодії

У Харківській області вночі підірвали залізничний міст (оновлено)

Залізничне сполучення порушено

У Харківській області вночі підірвали залізничний міст (оновлено)
Фото: academic.ru

Сьогодні вночі близько 3:00 в Харківській області біля села Зелений Колодязь підірвали залізничний міст. Про це LB.ua розповіли місцеві жителі.

Пошкоджено залізне полотно і підпірки моста. У сусідніх будинках ударною хвилею вибито скло у вікнах. Інші подробиці події наразі невідомі.

Пізніше управління МВС на Південній залізниці повідомило подробиці події.

"29 червня на ділянці Південної залізниці "Основа - Куп'янськ" Харківської області підірвали рейкове полотно у двох місцях (не більше ніж один метр на кожному шляху), внаслідок чого пошкоджено парний і непарний шляхи залізничного мосту, поблизу зупинкової залізничної платформи Зелений Колодязь", - йдеться у ньому.

Пошкодження шляху виявив машиніст пасажирського потяга "Адлер-Київ" близько 2:40 ночі. Завдяки йому аварії вдалося запобігти.

Рух потягів повністю відновлено вранці о 8:55 в неділю. Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст. 258 Кримінального кодексу України (терористичний акт), ведуться слідчі дії.

Село Зелений Колодязь розташоване на південному сході від Харкова за 6 км від його адміністративного кордону на залізничній лінії, що веде з облцентру до Луганська.

Нагадаємо, 24 червня в Запорозькій області підірвали залізничний міст Придніпровської залізниці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram