ГоловнаСуспільствоЖиття

У Київському зоопарку обрали імена для новонароджених ведмежат

Усього зоопарку запропонували 250 варіантів для кожного з ведмежат

У неділю, 1 червня, у Київському зоопарку визначили імена для ведмежат, які народилися 18 січня в пари бурих ведмедів Потапа і Насті.

З 12-ї до 14-ї біля ведмежатника відвідувачам зоопарку пропонували заповнити спеціальну анкету і запропонувати кращі, на їхню думку, імена для ведмедиків. За умовами конкурсу, необхідно було запропонувати імена, які  максимально відповідали б характеру і зовнішньому вигляду тварин.

Одне з новонароджених ведмежат має однорідний, темний колір шерсті і жваву вдачу, тоді як інше - світленьке, з білими цятками, зі спокійним норовом.

Усього зоопарку запропонували 250 варіантів для кожного з ведмежат. Переможців, яким вручили спеціальний приз у вигляді ящика морозива, наосліп визначив колишній мер Києва, меценат зоопарку Олександр Омельченко. У результаті тварин назвали Олександром і Боликом.

"У майбутньому, коли ведмежата виростуть і стануть самостійними, вони переїдуть у Закарпаття, в Національний природний парк "Синевир", - повідомляє прес-служба Київського зоопарку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram