ГоловнаПраво

Суд заарештував майора, який збив трьох курсанток на території військового коледжу

Військовий перебував за кермом в стані алкогольного сп’яніння.

Суд заарештував майора, який збив трьох курсанток на території військового коледжу
Фото: facebook.com/dtp.kiev.ua

Шевченківський районний суд Києва відправив під варту майора медичної служби, що скоїв наїзд на трьох дівчат-курсанток, які приїхали до коледжу на вулиці Зоологічній по форму.

Про це повідомила пресслужба військової прокуратури Центрального регіону України.

Як зазначають, винуватця ДТП затримали безпосередньо після наїзду на підставі ст. 208 КПК України. На місці події працювали група військових прокурорів Київського гарнізону та слідчо-оперативна група Головного управління Нацполіції в Києві.

За даними слідства, військовий перебував за кермом в стані алкогольного сп’яніння (понад 2 проміле).

"Затриманому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України ("Порушення правил безпеки дорожнього руху", – ред.), і застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою", - йдеться в повідомленні.

Підозрюваному загрожує до восьми років ув'язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Нагадаємо, вчора на території військового коледжу в Києві на вулиці Зоологічній нетверезий майор скоїв наїзд на трьох дівчат-курсанток, які приїхали в заклад по форму. Усіх у тяжкому стані госпіталізували до військового госпіталю.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram