ГоловнаПолітика

Екснардеп Ляшко потрапив у ДТП у Києві (оновлено)

СБУ закликала колишнього нардепа не перетворювати ДТП на шоу.

Екснардеп Ляшко потрапив у ДТП у Києві (оновлено)
Фото: скрин відео

Колишній народний депутат Олег Ляшко потрапив у ДТП у Києві. На перехресті вулиць Набережно-Рибальської та Електриків у Києві в авто, де перебував екснардеп, в'їхала машина з кортежу з маячками та документами Служби безпеки України. На лобовому склі автомобіля Lexus були прикріплені документи з символікою СБУ і КМДА.

Про це Ляшко повідомив у Facebook у четвер, 28 квітня, й оприлюднив відео.

За словами Ляшка, броньовані автомобілі "грубо порушили правила дорожнього руху – проїхали на червоне світло з увімкненими проблисковими маячками, внаслідок чого влаштували ДТП". 

Політик розповів, що повертався з Чорнобиля. В його машині було четверо людей, постраждали двоє із них. Ляшко стверджує, що його та водія врятували подушки безпеки. 

"Ще одна машина, яка порушувала правила, – Gelandewagen, втекла, але є камери, можна встановити, хто був. Винуватець ДТП – якийсь високий чин – теж утік, не дочекавшись поліції", – стверджує Ляшко.

Оновлення. На ДТП відреагували в СБУ. Факт аварії підтвердили, проте закликали колишнього політика не перетворювати ДТП на шоу, повідомляє УП.

"Автомобіль, за кермом якого перебував військовослужбовець СБУ, потрапив у ДТП за участю колишнього народного депутата. У разі доведення вини та після ухвалення відповідного судового рішення, водій обов’язково понесе відповідальність, передбачену законом", – йдеться у коментарі спецслужби.

СБУ проведе внутрішню перевірку дій свого співробітника для прийняття дисциплінарних рішень.

"При цьому звертаємо окрему увагу на неприпустимість дій екснародного депутата, котрий усіляко намагався спровокувати військовослужбовців", – наголошується в повідомленні.

У СБУ також повідомили, що на місце події були викликані представники патрульної поліції для фіксації усіх обставин інциденту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram