ГоловнаПолітика

“Разом і тепер, і в майбутньому”: ще частина друзів LB.ua отримала ексклюзивні футболки

Підтримати LB.ua можна за посиланням.

Ще частина учасників фандрайзингової кампанії LB.ua, що обрали опцію “Меценат” та ”Натхненник”, отримали подарунки від редакції - футболки та поло від “Авіації Галичини” з символікою видання та зображенням кота шеф-редакторки LB.ua Соні Кошкіної Гаттіно. 

Кіра Рудик
Фото: facebook/Kira Rudyk
Кіра Рудик

Серед тих, хто отримав приємні бонуси від редакції та надіслав свої фотографії, - лідерка “Голосу” Кіра Рудик

“Від нас з Мішель - для Соні Кошкіної, Гаттіно та команди. Підтримуємо незалежні українські медіа. Любов'ю та грошима”, - підписала депутатка свою світлину. 

Зі своїм улюбленцем та в поло від LB.ua фотографувався й Голова Львівської обласної ради (2015-2020), депутат облради Олександр Ганущин

Серед донаторів видання й колишній голова Адміністрації Президента України (2014-2016), віцепрезидент Всесвітнього єврейського конгресу Борис Ложкін.

А також політтехнолог Петро Щербина.

Петро Щербина
Фото: facebook/Петро Щербина
Петро Щербина

А тим часом, поки наші читачі отримують свої подарунки, ще одне поло разом з мандрівником Артемієм Суріним побувало у Саудівській Аравії. 

Артем Сурін
Фото: facebook/Artemy Surin
Артем Сурін

“Загалом це поло з котом я одягав і в інших подорожах. На ONE LIFE Seychelles Yacht Week, наприклад. Але передача цього привіту – вимагала масштабу. Саудівська Аравія, червона пустеля, місце де скоро виросте місто майбутнього NEOM, і де зараз у base camp посеред пустелі - народжується ця небачена досі історія. Дорогий ”Лівий берег” та люба Соня Кошкіна - не зупиняйтесь теж. Ви нам потрібні, ми вас любимо, читаємо, підтримуємо, і до речі, РАЗОМ будемо і в теперішньому, і в майбутньому”, - підписав свою світлину Артемій Сурін.  

Підтримати нас можна за посиланням. Натомість ви отримаєте ексклюзивну редакторську розсилку, знижки на книги провідних українських видавництв, також приємні бонуси та подарунки від редакції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram