ГоловнаПолітика

Зеленський сьогодні проведе засідання РНБО

Президент пишається роботою Ради нацбезпеки та оборони.

Зеленський сьогодні проведе засідання РНБО
Фото: president.gov.ua

Сьогодні, 19 березня, ввечері відбудеться засідання Ради національної безпеки та оборони за участю президента Володимира Зеленського.

Про це він заявив, відкриваючи засідання Національної ради реформ.

Президент закликав Нацраду "давати такі ж результати, як РНБО".

"У нас сьогодні такий день важливий, насичений... Після засідання Національної ради реформ буде засідання РНБО. Я хотів би, щоб наша Нацрада реформ давала такий самий реальний результат і позитивний фідбек, як від результату РНБО. Це дуже важливо. Ми дуже довго працювали, готувалися, і вже десь 6-7 тижнів поспіль я пишаюся результатами потужного нашого органу - РНБО", - наголосив Зеленський.

Нагадаємо, напередодні РНБО закликала змінити протокол лікування від COVID-19, оскільки останнім часом спостерігається збільшення кількості випадків важкого перебігу хвороби в молодих людей, а також розвитку ускладнень.

Попереднє засідання РНБО відбулося 11 березня. Тоді було доручено СБУ вивчити обставини голосування народних депутатів шостого скликання за "Харківські угоди" і, в разі підтвердження ознак державної зради, порушити кримінальні справи. Також Рада нацбезпеки схвалила Стратегію деокупацію і реінтеграції Криму та ухвалила рішення про створення Центру протидії дезінформації.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram