ГоловнаПолітика

В ОП анонсували заходи до Дня пам’яті захисників України

До Дня Незалежності планується провести Ходу ветеранів.

В ОП анонсували заходи до Дня пам’яті захисників України
Фото: president.gov.ua

В Офісі президента розповіли про заходи з нагоди державних свят у серпні за участю ветеранів.

Про це йшлося на засіданні консультативної ради у справах ветеранів війни, сімей загиблих (померлих) захисників України при Президентові України, інформує пресслужба ОП.

"Одноголосним рішенням учасники засідання підтримали ініціативу низки ветеранських громадських організацій щодо проведення до Дня Незалежності України Ходи ветеранів як неполітичної та об’єднавчої акції, що продемонструє силу та єдність захисників нашої країни", - йдеться у повідомленні.

Також голова Консультативної ради Сергій Куніцин проінформував учасників засідання про заходи, заплановані до Дня пам’яті захисників України 29 серпня.

Зокрема, в цей день планується провести загальнодержавну хвилину мовчання. Біля Михайлівського Золотоверхого собору відбудеться панахида в пам’ять про загиблих захисників України за участі родичів полеглих героїв, одночасно подібні заходи пройдуть у містах і селах України.

Нагадаємо, на початку червня президент Володимир Зеленський створив консультативну раду у справах ветеранів війни, сімей загиблих і померлих захисників України. Її головою призначено колишнього депутата Верховної Ради, голову Всеукраїнської асоціації ветеранів Афганістану і АТО Сергія Куніцина.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram