ГоловнаПолітика

Чиновник КМДА і депутат Київради звинуватили один одного в побитті

Тацій та Назаренко заявили, що напишуть заяви в поліцію.

Чиновник КМДА і депутат Київради звинуватили один одного в побитті
Владимир Назаренко
Фото: Александр Рудоманов

Заступник голови Департаменту містобудування Київської міської держадміністрації Юрій Тацій заявив, що його побив депутат Київської міськради Володимир Назаренко (ВО "Свобода").

Про це Тацій повідомив у фейсбуці.

"Сьогодні в Департаменті містобудування та архітектури КМДА відбулася дуже неприємна ситуація. У мій кабінет прийшов без попередження агресивно налаштований депутат Київради Володимир Назаренко. Почав розкидатися образами на сторону чинної влади, загрожувати, а потім "перейшов до дій" – знищив частину документів, які лежали на моєму столі. Я намагався спокійно вирішити ситуацію, однак "гість" не заспокоївся й завдав мені низку ударів. Довелося викликати поліцію, яка склала протокол на депутата й зараз проводить розслідування", – написав він.

Тацій також заявив, що знаходиться в лікарні зі струсом мозку.

Назаренко, своєю чергою, звинуватив чиновника в тому, що той його побив.

"Заступник головного архітектора пан Юрій Тацій напав на мене, вдарив по обличчю, ображав мою офіцерську честь. Усе через незаконні документи, які я хотів покласти головному архітектору на стіл", – сказав він у своєму відеозверненні у фейсбуці.

Назаренко додав, що теж напише заяву на Тація в поліцію.

Нагадаємо, у лютому Назаренко зламав мікрофон колишньому однопартійцю Святославу Кутняку. Інцидент стався на засіданні комісії ЖКГ. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram