ГоловнаПолітика

Тимошенко запропонувала допомогу в ліквідації наслідків повеней

Нардеп звернулася до президента і прем'єра.

Тимошенко запропонувала допомогу в ліквідації наслідків повеней
Фото: ba.org.ua

Лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко запропонувала свою допомогу в ліквідації наслідків лих, викликаних надмірними опадами. Про це вона написала в фейсбуці, нагадавши, що їй вже доводилося стикатися з проблемою паводків під час прем'єрства в 2008 році.

«За відносно короткий час нам вдалося не тільки попередити екологічну і гуманітарну катастрофу, але і впоратися з її наслідками, відновити інфраструктуру, створити додаткові бар'єри проти «великої води», відновити села, врятувати людей.

Сьогодні я це говорю не для того, щоб похвалитися своєю здатністю до приборкання стихій, а для організації оптимально ефективної співпраці», - зазначила Тимошенко.

На її думку, до роботи з подолання наслідків лиха повинні бути залучені всі, хто розбирається в цьому.

«Я готова допомогти, поділитися досвідом, порадити, розповісти про нашу роботу, врятувати людей. Готова працювати 24 години на добу 7 днів на тиждень.

Я звертаюся до президента і прем'єр-міністра - в таких критичних ситуаціях важливо об'єднати всіх, хто здатний зупинити біду. Зараз страшніше ніж дощі та повінь - тільки зволікання і втрата часу», - резюмувала депутат.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram