ГоловнаПолітика

МВС анулювало ліцензії чотирьом охоронним фірмам за участь у перестрілці в Броварах

Слідство встановило вже 67 фігурантів цієї події.

МВС анулювало ліцензії чотирьом охоронним фірмам за участь у перестрілці в Броварах
Фото: facebook/Ігор Сапожко

Міністерство внутрішніх справ анулювало ліцензії чотирьом охоронним фірмам, працівники яких брали участь у перестрілці в Броварах.

На сайті МВС вказані назви цих фірм: "Профохрана", "Охоронна група "Київ-центр", "ДВ-Сек'юріті", "Охоронна група "Форт-3".

"Слідчі Національної поліції в рамках розслідування кримінальних проваджень про стрілянину в Броварах звернулися до Міністерства внутрішніх справ для проведення перевірки діяльності чотирьох столичних охоронних фірм, працівники яких, за інформацією досудового розслідування, є учасниками стрілянини в Київській області", - повідомили в МВС.

Осіб, які причетні до цих охоронних фірм, нібито неодноразово залучали до участі в масових заходах, де застосовувалися незаконні дії.

Нагадаємо, перестрілка в Броварах сталася вранці 29 травня. Поліція встановила 67 осіб, які брали участь у конфлікті. З них 44 отримали підозри (п'ятеро - заочно).

29 осіб заарештовано на 60 днів без права внесення застави, двох заарештовано з правом внесення застави, п'ятьох відправили під цілодобовий домашній арешт на 60 днів, трьох - під нічний домашній арешт.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram