ГоловнаПолітика

Міністри Кабміну зібралися на тімбілдинг, - ЗМІ

До стратегічної сесії може приєднатися президент.

Міністри Кабміну зібралися на тімбілдинг, - ЗМІ
Фото: kmu.gov.ua

Кабінет Міністрів сьогодні, 29 травня, зібрався на стратегічну сесію. Одна з головних тем - програма діяльності Кабміну. Водночас жодні рішення ухвалюватися не будуть.

Про це РБК-Україна повідомили джерела в уряді.

Зазначається, що до сесії може приєднатися президент Володимир Зеленський.

За словами джерел, зараз сесія триває, але на ній жодні рішення ухвалюватись не будуть.

"Стратегічна сесія - це просто захід, де міністри зібралися і обговорюють питання, які у них є. Жодних рішень ухвалювати не будуть, це шанс зібратися... це робоча зустріч у дещо незвичному форматі, вона потрібна для стратегічних обговорень, також це стосується тімбілдингу. Однією з тем буде програма діяльності уряду", - розповіло джерело.

Нагадаємо, економіка України на початку 2020 року скотилася в рецесію. За перший квартал вона скоротилася на 1,2%, дані за другий будуть тільки через кілька місяців, але вже зрозуміло, що йтиметься про масштабний обвал.

Раніше повідомлялося, що Кабмін розробив програму виходу з економічної кризи. Вона передбачає реалізацію близько 230 заходів.

Зеленський заявив, що наявних програм для виходу з економічної кризи після епідемії недостатньо. Глава Кабміну Денис Шмигаль пообіцяв наступного тижня представити нові.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram