ГоловнаПолітика

Юлія Тимошенко зажадала провести всенародний референдум щодо ринку землі

"Усе інше - профанація і ошуканство України".

Юлія Тимошенко зажадала провести всенародний референдум щодо ринку землі
Фото: ba.org.ua

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що рішення про ринок землі має прийматися на всенародному референдумі. Про це повідомили у пресслужбі партії з посиланням на виступ політика у парламенті.

На її думку, пропрезидентська монобільшість намагається "протягнути" антинародний закон про продаж землі і продати землі сільгосппризначення іноземним аферистам.

"Те, що зараз відбувається, не має нічого спільного з парламентаризмом. У залі - жодного представника аграрних асоціацій і профспілок. На балкони загнали помічників "слуг народу" і навіть заблокували вхід до парламенту людям, які були народними депутатами Верховної Ради попередніх скликань і хотіли бути на цьому "шоу". Влада за спиною парламенту давно вирішила, що земля буде продаватися, і володітимуть нею іноземні банки", - обурилася вона.

Тимошенко підкреслила, що тільки на референдумі можна вирішувати долю української землі, яку зараз "хочуть пустити з молотка".

"Тільки всенародний референдум може вирішити, що робити із землею. Усе інше - профанація і обман України", - підкреслила лідер партії.

Нагадаємо, 6 лютого із затримкою і після бійки між депутатами Верховна Рада почала розгляд у другому читанні законопроєкту №2178-10 про ринок землі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram