ГоловнаПолітика

Riffmaster із СІЗО подякував матері Шеремета "за те, що вона не хоче, щоб страждали невинні люди"

Антоненко заявив про свою невинність.

Riffmaster із СІЗО подякував матері Шеремета "за те, що вона не хоче, щоб страждали невинні люди"
Фото: LB.ua

Заарештований 14 грудня головний підозрюваний у справі про вбивство Шеремета Андрій Антоненко (Riffmaster) передав із СІЗО листа, в якому подякував усім за підтримку і спростував свою причетність до вбивства журналіста.

Фотокопію листа опублікувала в фейсбуці директорка гурту Riffmaster Поліна Іванова.

Також Андрій Антоненко, якого слідство вважає організатором убивства Шеремета, передав матері білоруського журналіста слова подяки за її позицію.

"Я дякую матері Павла Шеремета за те, що вона не хоче, щоб страждали невинні люди", - написав він.

Фото: .facebook.com/Поліна Іванова

Антоненко заявив, що не винен у вбивстві Шеремета.

"Я не причетний до вбивства Павла Шеремета і ні в чому не винен, що б не говорили люди зверху. Це все брехня! Повна. І з першої літери", - додав Антоненко.

Раніше журналісти Слідство.Інфо оприлюднили розслідування, в якому йдеться, що висновки фахівців, які проводили експертизу в справі Шеремета, суперечать один одному.

12 грудня були затримані музикант Андрій Антоненко (Riffmaster), волонтерка і дитяча лікарка Юлія Кузьменко і контрактниця Яна Дугарь - всіх їх підозрюють у вбивстві Шеремета, яке відбулося 2016 року. За версією слідства, саме Антоненко керував діями членів групи, розподілив між ними ролі, купив боєприпаси, забезпечив транспорт і вибрав час убивства.

13 грудня Дугарь обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту до 8 лютого 2020 року. Юлію Кузьменко суд постановив взяти під варту на той самий термін.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram