ГоловнаПолітика

"Квартал 95" "перепросив" за Гонтареву

Номер увійде в новорічний випуск студії.

"Квартал 95" "перепросив" за Гонтареву
Фото: shlyahta.com.ua

Студія "Квартал 95" підготувала новий номер, присвячений ексголові Національного банку України Валерії Гонтаревій.

Фрагмент новорічного випуску "Кварталу" опублікувала у фейсбуці прессекретар фракції "Слуги народу" Юлія Палійчук.

Вона зазначила, що "Квартал 95" нібито перепросив за Гонтареву.

Насправді "кварталівці" обіцяють зібрати гроші на картку Дельта Банку і побудувати Гонтаревій нову дачу замість згорілої.

Євген Кошовий просить Гонтареву пробачити "лисого хлопця в ім'я сина і батька, пресвята погорілиця".

Далі кварталівці "Валерії Олексіївні" передали полум'яний привіт і додали, що "український політик повинен прожити своє життя так, щоб потім було не соромно дивитися в очі своїм колегам в Лондоні".

Нагадаємо, що 19 жовтня було оприлюднено запис концерту "Кварталу", в якому Євген Кошовий з хором імені Верьовки заспівав пісню "Горіла хата палала, в Лондоні жінка плакала" через згорілий будинок колишньої глави НБУ Валерії Гонтаревої.

Після того як ролик викликав резонанс в соцмережах і ЗМІ, керівник хору імені Верьовки Корінець розповів, що хор часто працює за контрактами, а цього разу "95 Квартал" заплатив їм 30 тис. гривень за виступ. При цьому Корінець визнав, що знав повний текст пісні. Він також заявив, що рішення про виступ приймав він сам, а не колектив, і що він повинен попросити пробачення в Гонтаревої.

"Квартал", у свою чергу заявив, що "має повне право на гумор і сатиру" і продовжить займатися своєю справою і підняв на сміх міністра культури Володимира Бородянського і міністра економіки Тимофія Милованова, які розкритикували номер.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram