ГоловнаПолітика

"Квартал 95" відповів на претензії до номеру про згорілий будинок Гонтаревої

"Наш гумор - наша зброя".

"Квартал 95" відповів на претензії до номеру про згорілий будинок Гонтаревої
Фото: Youtube / Студия Квартал 95 Online

Студія "Квартал 95" прокоментувала претензії до гумористичного номеру про згорілий будинок ексголови НБУ Валерії Гонтаревої. У фейсбуці студії йдеться, що шоу "Вечірній квартал" - це гостра політична сатира.

"Так було, є і буде, навіть якщо це не подобається деяким політикам", - йдеться в заяві.

"Квартал 95" також підняв на сміх міністра культури Володимира Бородянського і міністра економіки Тимофія Милованова, які розкритикували номер про будинок Гонтаревої.

"Хотілося б звернутися до міністра культури, молоді і спорту Володимира Бородянського. Пане Володимире, дякуємо вам за вашу реакцію. Ми запрошуємо вас на наступну зйомку «Вечірнього кварталу», щоб відразу після концерту ви сказали, за що вам соромно, а за що - ні. Також звертаємося до міністра економіки, торгівлі і сільського господарства Тимофія Милованова. Бажаємо вам успіхів, економічного стрибка і побільше інвесторів. Але якщо щось піде не так, можете сміливо звинувачувати нас. Погодьтеся, з погляду економіки, дуже обґрунтованими будуть звучати такі тези, як: «Через жарт коміків «Вечірнього кварталу» гривня впала в п'ять разів», «Зовнішній борг України зростає в тій самій пропорції, в якій росте обличчя Євгена Кошового»", - сказано в заяві.

"Квартал" заявив, що має повне право на гумор і сатиру, і продовжить займатися своєю справою.

"Наш гумор - наша головна зброя. І поки наша зброя гостра і різка, ми будемо з гордістю займатися своєю справою", - йдеться в заяві.

Нагадаємо, 19 жовтня було оприлюднено запис останнього концерту "Кварталу", в якому Євген Кошовий з хором імені Верьовки заспівав пісню "Горіла хата, палала, в Лондоні жінка плакала" про згорілий будинок колишньої голови НБУ Валерії Гонтаревої.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram