ГоловнаПолітика

Підозра Порошенкові - російське замовлення, - пресслужба

15 листопада Шевченківський суд зобов'язав ДБР розглянути клопотання про закриття саме цього провадження.

Підозра Порошенкові - російське замовлення, - пресслужба
Фото: eurosolidarity.org

Проєкт підозри колишньому президентові України Петру Порошенку, спрямований Державним бюро розслідувань у Генеральну прокуратуру, є російським замовленням і має за мету завдати удару іміджу Порошенка перед самітом Європейської народної партії в Хорватії. Про це йдеться в заяві пресслужби Порошенка.

"Так звана "підозра", оприлюднена в телеграмі заступником голови адміністрації Януковича Портновим, а потім скопійована пресслужбою ДБР, є нічим іншим як російським замовленням на завдання шкоди репутації п'ятого президента, а також спробою перешкодити Петру Порошенку провести низку зустрічей з іноземними лідерами під час саміту Європейської народної партії в Хорватії і форуму з питань безпеки в Галіфаксі (Канада)", - йдеться в повідомленні.

У пресслужбі проєкт про повідомлення підозри Порошенкові розцінюють як "останній козир, який викинув директор ДБР Роман Труба, з останніх сил чіпляючись за крісло, яке швидко вислизає".

"Поспіх Труби та його наставника Портнова обумовлений не тільки близьким звільненням керівника ДБР. Адже 15 листопада Шевченківський суд зобов'язав ДБР розглянути клопотання про закриття саме цього провадження. І конвульсії Труби - всього лише спроба ухилитися від виконання судового рішення", - резюмували в пресслужбі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram