ГоловнаПолітика

Суд арештував усе майно депутата Ради Дубневича

Також розглядається питання про арешт його банківських рахунків.

Суд арештував усе майно депутата Ради Дубневича
Фото: Макс Требухов

Вищий антикорупційний суд наклав арешт на все майно депутата Верховної Ради Ярослава Дубневича (група "За майбутнє"), зокрема: на квартири, землю, будинки, годинники і картини.

Про це "Українські новини" повідомило джерело в правоохоронних органах.

"Рішення про арешт прийнято", - сказав він.

За його словами, арешт накладено на низку об'єктів нерухомості: квартири, будинки та земельні ділянки у Львівській області, корпоративні права в декількох підприємствах, декілька годинників і картин. Також на цей момент розглядають питання про арешт банківських рахунків Дубневича.

Захист депутата поки що ніяк не коментує рішення суду про арешт його майна.

Нагадаємо, Ярослава Дубневича підозрюють у заподіянні збитків "Укрзалізниці" в розмірі 93,277 млн гривень (ч. 5 ст. 191 КК).

2 листопада ВАКС відпустив Дубневича під заставу в розмірі 100 млн гривень, але 7 листопада апеляційна палата посилила запобіжний захід до утримання під вартою. Суму застави при цьому було зменшено до 90 млн гривень. 8 листопада за Дубневича внесли заставу і він вийшов з СІЗО.

Ярослав Дубневич - перший депутат 9-го скликання Ради, з якого зняли недоторканність для притягнення до кримінальної відповідальності. Докладно читайте в матеріалі LB.ua "Встигнути до листопада. Як недоторканність Дубневича розсварила «слуг»".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram