ГоловнаПолітика

Зеленський оголосив догану двом топспівробітникам свого Офісу

Догану оголошено за неналежне виконання посадових обов'язків під час робочої поїздки президента до Дніпропетровської області.

Зеленський оголосив догану двом топспівробітникам свого Офісу
Фото: president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський оголосив догану заступникам голови Офісу президента Сергієві Трофимову і Кирилові Тимошенку.

Відповідний указ №699/2019 опубліковано на сайті президента.

Згідно з документом, догану зроблено за неналежне виконання посадових обов'язків під час робочої поїздки Зеленського у Дніпропетровську область.

"За неналежне виконання посадових обов'язків, зокрема, за результатами робочої поїздки президента України В. Зеленського в Дніпропетровську область, оголосити догану Трофимову Сергію Володимировичу - першому заступнику керівника Офісу президента України, Тимошенку Кирилу Владленовичу - заступнику керівника Офісу президента України", - йдеться в указі.

Нагадаємо, під час робочого візиту в Дніпро 14 вересня Зеленський призначив нового голову Дніпропетровської обласної державної адміністрації. Ним став Олександр Бондаренко. За словами президента, Бондаренкові визначили "випробувальний термін" до Нового року.

Також Зеленський оглянув капітально відремонтований Центральний міст і визнав, що його відкрили вчасно. Раніше, в липні, Зеленський і мер Дніпра Борис Філатов уклали парі: якщо Центральний міст не буде готовий до 14 вересня, Філатов піде у відставку, а якщо відкриється - Зеленський приїде на церемонію.

Центральний міст, або Новий міст (автодорожній міст №2), з'єднує правий і лівий береги Дніпра. Відкрито в 1966 році. Його капітальний ремонт розпочали 2017 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram