ГоловнаПолітика

Герасимов побачив прообраз коаліції в складі "Слуги народу", "Голосу" і "Батьківщини"

Деякі опозиційні фракції виявилися не опозиційними.

Герасимов побачив прообраз коаліції в складі "Слуги народу", "Голосу" і "Батьківщини"
Артур Герасимов
Фото: Макс Левин

Один із лідерів "Європейської солідарності" Артур Герасимов заявив, що "Слуга народу", "Голос" і "Батьківщина" під час розподілу посад у комітетах діють узгоджено.

Про це він сказав журналістам у понеділок біля Верховної Ради.

"Сьогодні ми побачили прообраз нової коаліції. Ми чітко бачимо, що це буде "Слуга народу", і, як на мене, "Голос" і "Батьківщина". Чому? Тому що одна річ - політичні заяви під час ефірів і зовсім інша - коли конкретними вчинками підтверджуються або не підтверджуються якісь дії. Так ось сьогодні, коли розподілялися монобільшістю посади серед різних фракцій, у тому числі опозиційних, ми побачили, що деякі з них зовсім не опозиційні", - заявив Герасимов.

"Ми бачимо, що відбувається тісна співпраця і перерозподіл думок і всього іншого між "Слугою народу", "Голосом" і "Батьківщиною". Сьогодні ми прийняли це в попередніх рішеннях. Завтра ми будемо голосувати їх повністю і в цілому", - сказав депутат.

Нагадаємо, що "Слуга народу" в новій Верховній Раді отримала більш ніж 250 мандатів, тоді як більшість рішень приймаються 226 голосами.

При цьому вона запланувала вносити зміни до Конституції, для яких необхідно мати мінімум 300 голосів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram