ГоловнаПолітика

В'ятрович назвав звинувачення Бужанського "звичайними голослівними політичними заявами одіозного політика"

"Це такий собі Колесніченко дещо новішого розливу".

В'ятрович назвав звинувачення Бужанського "звичайними голослівними політичними заявами одіозного політика"
Владимир Вятрович
Фото: Макс Левин

Директор Українського інституту національної пам'яті Володимир В'ятрович відповів на звинувачення в корупції з боку новообраного депутата від "Слуги народу" Максима Бужанського, який недавно образив журналістку Ольгу Духнич.

Про це повідомляє "Новое время".

"Знаємо такого одіозного чоловіка... Нехай пан Бужанський підтвердить свої слова якимись фактами. Український інститут національної пам'яті діяв протягом п'яти років, ми звітуємо за свою діяльність перед органами влади, нас перевіряли, тобто в нас були різного роду фінансові, фіскальні перевірки. Тобто якихось - жодних - претензій до діяльності Українського інституту [нацпам'яті] не було сформовано", - сказав В'ятрович.

Він назвав звинувачення Бужанського "звичайними голослівними політичними заявами одіозного політика".

"Це такий собі Колесніченко дещо новішого розливу, абсолютно. Тобто нічого нового в тій ролі, яку він виконує, немає. Ми вже мали таких політиків - ну, очевидно, він розуміє, що є певна частина суспільства, якій це подобається, і грає на цьому", - додав В'ятрович.

Нагадаємо, раніше Бужанський звинуватив В'ятровича в корупції і заявив, що той "краде гроші в парі зі своєю дружиною та іншими співробітниками - близькими родичами", а саму установу назвав "однією з найбільш корумпованих".

Днями Бужанський назвав журналістку Духнич "тупою вівцею з одіозного ЗМІ". У партії "Слуга народу" з розумінням поставилися до образ Бужанського на адресу журналістки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram