ГоловнаПолітика

Фракцію "Слуги народу" поділять на 15 груп шляхом жеребкування

"Ці люди будуть не управляти, а координувати роботу".

Фракцію "Слуги народу" поділять на 15 груп шляхом жеребкування
Фото: Главком

Групи в парламентській фракції партії "Слуга народу" у Верховній Раді IX скликання будуть сформовані методом жеребкування, 15 заступників голови фракції координуватимуть їхню роботу, а не керуватимуть ними.

Про це повідомила у фейсбуці керівниця пресофісу партії Євгена Кравчук.

"15 заступників - це не 15 "смотрящих". Ці люди будуть не управляти, а координувати роботу. І групи ми формуємо шляхом жеребкування, а не на "клановій ", земляцькій чи іншій такій основі. Фракція, як і партія, побудована за мережевим принципом, ми маємо можливість збиратися в різних форматах, щоб співпрацювати і спілкуватися для більшої ефективності нашої роботи", - написала Кравчук.

За її словами, фракція буде розділена на групи, щоб ефективно координувати роботу і налагодити внутрішню комунікацію.

"Завдяки цьому ми зможемо більш злагоджено і швидко напрацьовувати позицію із загальнополітичних питань, організовувати регіональні поїздки наших депутатів, обраних за списком, забезпечувати роботу членів фракції і, звичайно ж, навчання", - пояснила Кравчук.

"Ми - інші. Не за «формою», а за змістом. І щоб залишитися такими і через п'ять років і залишити після себе іншу політику і країну, ми будемо відповідально працювати, дискутувати про законопроекти, зустрічатися з виборцями і робити ще багато чого, що, можливо, не вписується у звичне уявлення про народних депутатів, але без чого ми не будемо людьми і слугами народу", - додала керівниця пресофісу.

Нагадаємо, раніше в пресслужбі "Слуги народу" розповіли, що у фракції будуть 15 заступників голови, на одну з цих посаду пропонують кандидатуру Євгени Кравчук. Очолить фракцію Давид Арахамія. На посаду спікера парламенту запропонують Дмитра Разумкова, а на посаду першого віцеспікера - представника президента в Раді Руслана Стефанчука. Також у партії вже визначилися з кандидатурами на керівників комітетів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram