ГоловнаПолітика

Разумков не відкидає об'єднання "Слуги народу" з партією "Голос"

Разумков хоче побачити, за кого проголосує українське суспільство, і тоді вирішувати, з ким "Слузі народу" по дорозі.

Разумков не відкидає об'єднання "Слуги народу" з партією "Голос"
Фото: Lb.ua

Голова партії "Слуга народу" Дмитро Разумков заявив, що допускає об'єднання з партією Святослава Вакарчука "Голос". Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Питання не в тому, з ким ти будеш об'єднуватися, питання - навіщо ти будеш об'єднуватися. Якщо ті завдання і цілі, які вони будуть ставити перед собою, збігатимуться з ціннісними базисами партії "Слуга народу", то, теоретично, об'єднання можливе", - зазначив Разумков, відповідаючи на запитання про те, що об'єднання з партією "Голос" - це утопія.

Порушуючи питання про об'єднання з людьми, які були раніше депутатами, він сказав, що не може зараз цього прокоментувати. "Я хотів би побачити, за кого проголосує українське суспільство, і з тими, за кого люди проголосують, нам буде по дорозі", - додав Разумков.

Нагадаємо, наприкінці травня Вакарчук заявляв, що його партія не має наміру об'єднуватися з іншими політичними брендами.

Ба більше, коли лідер партії "Самопоміч" Андрій Садовий заявив, що запропонував лідерові партії "Голос" Вакарчуку узгодити спільних кандидатів на округах на вибори до Верховної Ради і анонсував, що політики обговорять це найближчим часом, Вакарчук усе заперечив і заявив, що інформація про ці домовленості не відповідає дійсності.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram