ГоловнаПолітика

Голова "Слуги народу" заявив, що в список партії відбирали людей з передвиборної команди Зеленського

Дмитро Разумков не підтвердив, що місця в списку продавалися.

Голова "Слуги народу" заявив, що в список партії відбирали людей з передвиборної команди Зеленського
Фото: Макс Левин

У список кандидатів у депутати від партії "Слуга народу" включили людей, які були у складі команди під час виборчих кампаній. Про це розповів голова партії Дмитро Разумков на сьогоднішньому брифінгу, передає Ліга.net.

Він повідомив, що список кандидатів формувався не через сайт партії. Ця система була розрахована тільки для кандидатів, які подавалися на мажоритарку.

"Списки формували за абсолютно зрозумілою системою. Про це говорив президент, і я говорив. Ми туди включили тих, хто був нашою командою під час виборчих кампаній; тих, хто були нашими регіональними командами в тій кампанії, яка привела на Банкову Зеленського; тих, хто був експертами", - зазначив голова "Слуги народу".

Крім того, до списку партії потрапили люди, яких вважають "ефективними": "Вони не брали участі в президентській кампанії, але широко відомі експертній спільноті", - додав Разумков.

Нагадаємо, 9 червня партія "Слуга народу" оголосила список із 20 осіб на вибори у Верховну Раду. У першу десятку потрапив Олександр Ткаченко, гендиректор "1+1".

Наприкінці травня заявляли, що програму партії особисто затверджуватиме Володимир Зеленський.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram